POČELA IZGRADNJA!

Poštovani klijenti,

proljeće je stiglo, bez obzira na vanredne okolnosti u kojima smo se svi zatekli. Ono što mi na ovim prostorima najbolje znamo je to da su sve vanredne situacije u kojima smo se nalazili prošle, tako će zasigurno, a nadamo se i uskoro, proći i ova.
Nepogoda sa virusom i karantinom nam je možda i najviše ukazala na važnost životnog prostora u kojem smo ovih dana svi zatvoreni. Složićete se da je mnogo lakše provoditi vrijeme u prostoru u kojem se osjećamo sigurno i koji je baš po našoj mjeri.

Zato smo mi, poštujući sve mjere i preporuke nadležnih organa za zaštitu naših zaposlenih, nastavili izgradnju sigurnog doma za vas.

Kao što ste mogli vidjeti u prethodnim člancima, gradimo objekat u naselju Ada, na samo tri kilometra od centra Banja Luke prema Čelincu.
U pitanju je manji objekat, spratnosti Su+P+2, sa po tri jedinice na etaži.
U suterenu su predviđene pomoćne prostorije, na prizemlju i prvom spratu po tri poslovna apartmana, a na drugom spratu tri stambene jedinice.
Možete birati između jedinica veličine 36 m2 i 44 m2.
Završetak izgradnje mart 2021.

3D prikaz samog objekta kao i raspored možete pogledati u prethodnom članku: Objekat “ADA” – sadržaj i karakteristike.

Kao što smo obećali, u kvalitet izgradnje ćete se moći uvjeriti prateći objave na našem sajtu, gdje ćemo vas redovno informisati o napretku radova.

U narednih nekoliko fotografija prikazujemo početak izgradnje, pripremu temeljnog tla, način hidroizolacije i izgradnju temeljne konstrukcije.

Srdačno,

Vaš AGN tim.

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

18 − eight =